0629242680

Kies je pad

                        voor jouw loopbaan!

Home  /  Coaching  /  Loopbaan-coaching

Loopbaan-coaching

Loopbaan-coaching is een specifieke vorm van coaching die gericht is herori├źntatie van werk, re-integratie en outplacement. Op zoek naar een verandering, een baan waarin je plezier, kracht en passie kunt ervaren. Als loopbaancoach coach en begeleid ik mensen die om wat voor manier dan ook een volgende stap in hun loopbaan overwegen. Via een gratis intake gesprek verkennen we je vraagstelling en wat je wilt. Kortom een maatwerk traject volledig op jou toegespitst!

Hoe ziet een loopbaan coachtraject eruit?

Stap 1: We gaan beginnen met je levensloop voor je werk, priv├ę en je opleiding tot nu toe. We kunnen dit combineren met een persoonlijkheid vragenlijst die verhelderend kan werken voor je persoonlijke ambities, kwaliteiten en valkuilen.Wat zijn je drijfveren, je persoonlijkheid en het  vertrouwen in jezelf.

Stap 2: Is een persoonlijk actieplan maken om je persoonlijke kwaliteiten en voorkeuren te vertalen in een  beroepsprofiel. Het up to date maken van je CV en media kanalen optimaliseren. Je bekijkt jouw situatie vanuit een ander perspectief waardoor je weer mogelijkheden ziet.

Stap 3: Je pad ontstaat door erop te lopen. Dat wil zeggen je gaat actief aan de slag met je plan wat er toe leid dat je in gesprek komt met je toekomstige werkgever. Deze gesprekken bereiden we voor en zorgen ervoor dat je jezelf kan vertalen hoe je als persoonlijkheid bent met kwaliteiten, ervaringen en je passie!

Deze stappen zetten we uiteen in 6 tot 7 coachgesprekken met een duur van 1,5 uur!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en meld je aan voor een gratis intakegesprek!