06-29242680
 
Verruim je blik met Alius Coaching & Training
Ik wil Coaching & Training
 Copyright © Alius Coaching & Training
 Made with by Bo Webexperts | Privacy statement

Over Alius

Het gezicht achter Alius coaching & training is: Willem Zwart.

Mijn kracht en passie liggen in het uitdagen van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Vanuit mijn verbinding zorg ik voor een veilige setting met aandacht voor je kwaliteit. Niet alleen denken maar ook doen en ervaren. 

Achtergrond

De ervaringen die ik meeneem naar Alius coaching & training, zijn divers. Ik ben 12 jaar werkzaam geweest als perfusionist (hartchirurgie in het UMCG te Groningen) daarna heb ik bewust de stap gemaakt naar het onderwijs. Vanaf 1992 ben ik een actieve speler binnen het onderwijs als docent/teamleider/coach/trainer van speciaal onderwijs tot en met het HBO onderwijs.

Mede daardoor heb ik een brede blik ontwikkeld op mens en organisatie. Ik ben werkzaam als docent/trainer/coach binnen het MBO-onderwijs bij ROC de Friese Poort met als vakgebieden attitudetraining, omgangskunde, weerbaarheid,management en pedagogiek binnen volwassen onderwijs trajecten. Het andere deel als coach/trainer binnen Alius Coaching & Training met een eigen praktijk. In de afgelopen jaren heb ik vele trajecten en personen begeleid met als doel: het stimuleren van bewustwording, verbinden en eigenaarschap. In 2001 ben ik mij gaan toeleggen op het Enneagram en op het vakgebied van coach en trainer. Ik heb hiervoor diverse coach opleidingen en trainingen gevolgd. Dit heeft geresulteerd in o.a. een diploma Academisch Coach, Enneagram practitioner en gecertificeerd Enneagram type interviewer. 

Motto

Wat ik prachtig aan dit vak vind zijn professionals inzicht geven in hun pad van drijfveren,talenten en valkuilen. Hier zit mijn passie: stap voor stap ontwikkelen. Energie positief inzetten en werken vanuit je krachtbronnen. Kortom het verbinden van drijfveren van mensen en organisaties.

Een andere passie in mijn leven is Basketball. Juist mijn topsportachtergrond en coachervaring hebben mij veel inzicht gegeven in groepsdynamiek, mentale processen en het leveren van prestatie's.

Ik sta voor: verbinding, kwaliteit, vertrouwen, dynamiek, persoonlijke kracht,creativiteit, groei en ontwikkeling.

Mijn motto is: 'een pad ontstaat door er op te lopen'. Vanuit een positieve insteek bouwen aan je pad stap voor stap !

Alius coaching werkt samen met: www.hjh-trainingen.nl/ op het gebied van weerbaarheid en met www.yuchitao.nl op het gebied van Thai Chi: meditatieve bewegingsleer

Alius Coaching is trotse sponsor van TV Oerterp Heren 1 35+