06-29242680
 
Workshop in uw bedrijf?
Meld je aan voor een workshop
 Copyright © Alius Coaching & Training
 Made with by Bo Webexperts | Privacy statement

Workshop/Bedrijf- Tai Chi Qigong

Workshop/Bedrijfs Tai Chi Qigong.

Tai Chi is een mooi rustgevende en vaak nog onbekende activiteit voor bedrijfsuitjes, teamdagen en workshops. Een Tai Chi Qigong workshop of training blijkt verassend te zijn en absoluut geen stoffig, zweverig gebeuren is.

Tai Chi Qigong is een dynamische bewegingskunst gebaseerd op oeroude principes. Je balans vinden, bewust worden bij wat je doet, werken vanuit je krachtcentrum, aandacht training, ontspanning en ademhaling zijn basiskenmerken binnen de Tai Chi Qigong.

Via een workshop is het mogelijk op aangename en bijzondere manier kennis te maken met Tai Chi Qigong . Geen moeilijke oefeningen maar werken aan jezelf op je eigen niveau. We zorgen voor een pakkende workshop, waarbij afstemmen aan aanvullen op de ander mee kan doen en sluiten al met een meditatieve oefening.

Neem vrijblijvend contact op voor een workshop in uw bedrijf.

Toepassing:

  • Stress/preventie workshop
  • Team/bedrijfsuitje
  • Als onderbreking van een Teamdag
  • Als training binnen uw bedrijf

Door een workshop Tai Chi Qigong te  volgen, die een uur duurt, ervaar je ontspanning met elkaar. Bezig zijn met leuke vormen van bewegen creĆ«ert samenhang en bewustwording.

Kosten? We maken een aanbod en offerte op maat. We kunnen een of meerder dagdelen verzorgen en/of wekelijkse trainingen binnen uw bedrijf