0629242680

Agressie skills trainen?! Bewust onderscheiden!

Agressie trainingen

In diverse beroepen neemt het gevoel van onveiligheid toe. Dit kan mogelijkerwijs ook binnen jouw werkkring voorkomen. Door agressietrainingen te volgen kun je inzichten en vaardigheden verwerven die essentieel zijn om met agressie om te gaan. Alius Coaching & Training geeft agressietrainingen aan met een duidelijke opbouw.

Agressie trainingen | Alius Coaching & Training

Level 1: Jij en Agressie.

In de basis training leer je effectief omgaan met verschillende vormen van agressief gedrag. Je leert hoe je agressief gedrag kunt herkennen en hoe je dit zou kunnen voorkomen. Je krijgt inzicht in je persoonlijkheid en de manieren waarop je het best kunt reageren op agressief gedrag. In de training ben je eigenaar van je eigen leerdoelen die je wilt trainen en oefenen. Agressietraining heeft te maken met vaardigheden en menselijk gedrag. Je verbetert je vaardigheden door te oefenen met casussen en situaties uit je eigen praktijk. Klik hier voor een overzicht.

Level 2 training: Agressie en jij + organisatie.

Dit is een training waarin het herkennen van diverse agressieniveaus centraal staat. In de training staan je ontwikkelpunten centraal. Train jezelf hoe jij reageert op uitdagend oplopend agressiegedrag en verwerf je kennis over de verschillende agressieniveaus. Opvang en nazorg collega's en klanten en bewust worden van protocollen en veiligheidsaspecten binnen je werkkring en/of organisatie. 

Workshop agressie

In deze workshop kun je in 1 dagdeel kennismaken met de een aantal vaardigheden om effectief om te gaan met agressie situaties. Inhoud:

  • Hoe agressie ontstaat
  • Verbale en Non-verbale communicatie van jezelf
  • Assertieve technieken

De training bestaat uit 2 dagen en kunnen verdeeld worden in dagdelen. Specifieke wensen van de organisatie worden meegenomen en een offerte op maat aangeboden.

Training : Agressie

Door agressietrainingen te volgen kun je inzichten en vaardigheden verwerven die essentieel zijn om met agressie om te gaan.

Ik wil deze Agressie training

Vragen? neem dan contact op.

 
Button