0629242680

Life coaching/burn-out coaching met het: IK STA OP- traject!

Life & Burn-out coaching

Life coaching

Heb jij het gevoel dat er meer in jouw leven zit dan je er nu uithaalt? Zit je niet lekker in je vel en weet je niet goed een richting te bepalen? Heb je het idee dat je je balans kwijt bent en deze graag terug wilt vinden? Dan is life coaching iets voor jou. Jou pad ontstaat door er op te lopen: Haal meer plezier uit je leven ontdek de sterke kanten en gun je een mooie versie van jezelf!

Voor wandelend coachen is het werkgebied de natuur, waar je makkelijker tot rust komt en in contact met jezelf kan komen. In het IK STA OP - traject Het is er een combinatie van coaching, bewegen en in de natuur zijn een krachtig middel voor ontspanning en bewustwording.

Wil jij dichter bij jezelf komen en ontdekken wie je bent, wat je wil en wat je kan? Ontdek dit met life-coaching die zich richt op je sterke kanten, wat je drijft, je schaduwkanten en het afzetten van je masker. Jij doet er Toe!! Kortom IK STA OP!! 

Via wandelend coachen ervaar je wat het IK STA OP traject met je doet. 

Life coaching

Stress & Burn-out coaching 

Heb jij het gevoel van je de controle over je eigen leven kwijt raakt? Het dagelijks functioneren lukt niet meer? Of je zit er tegen aan? Een burn-out?? Dan kan Burn-out coaching helpen om in stapjes weer de regie en het plezier in je eigen leven terug te krijgen.  Zit je tegen overspannenheid aan en je weet je geen raad? Burn-out coaching kan helpen om je pad weer te gaan lopen. 

Via wandelend coachen ervaar je wat een IK STA OP traject met je doet. Als coach stel ik vragen die zelfinzicht vergroten ik daag je uit om eerlijk naar jezelf te kijken ik spiegel je en confronteer je Als het nodig is. Tijdens het wandelend coachen laat ik je oefeningen doen die jou inzicht in jezelf vergroten en je vitaliteit doen toenemen.

Stress en burn- out coaching bied je handvaten om structureel grip terug te krijgen op je dagelijks leven. Dit doen we door ontspanning en bewustwording en zodanig stress te verminderen en je controle te herpakken over je eigen privé – en werk balans.

Wil jij meer weten over Life & Burn-out coaching

Kijk ook op de pagina IK STA OP voor meer informatie.

Meer informatie over het IK STA OP traject

Vragen? neem dan contact op.

 
Button