0629242680

Ik wil voor jou degene zijn die ik vroeger zelf nodig had!

Kennismaken

Het gezicht achter Alius coaching & training is: Willem Zwart. Mijn drive en kwaliteiten liggen in het uitdagen van je bewustwording en je persoonlijke ontwikkeling. Vanuit mijn verbinding zorg ik voor een veilige setting met aandacht voor je kwaliteit. Niet alleen denken maar ook doen en ervaren.

Grip op jezelf?!Maak jezelf vrij met  Coaching en Training met Alius Coaching & Training

Ik geloof in de kracht van de sterke kanten van mensen!

De wereld van sterke kanten geven richting aan je leven. Het kan een kompas voor je zijn en je helpen om prioriteiten te stellen. Gedurende mijn school periode als kind-puber en jong volwassene werd ik veel geconfronteerd met minder sterke kanten van mij zelf. Het werd door toenmalige professionals meer belicht dan de sterke kanten.

Als coach/trainer ben ik mij erg bewust dat het in je kracht zetten als persoon je meer bewustwording en zelfvertrouwen kan geven. Juist in die periode miste ik dat. Je ploetert door en ontdekt later pas wat je krachten zijn. Zonde van de tijd dat je met mindere gevoelens over jezelf en de omgeving hebt rondgelopen. Juist daar had ik iemand nodig die ik nu zelf nodig had.

De levensles die ik er later als volwassene uithaalde was dat mensen zoveel potentie hadden dat men het zelf niet in de gaten heeft De omgeving is snel in oordeel en zien dan ook je sterke kanten minder of men wil ze niet zien.

Voor basketbal is meer nodig dan een lengte van 2 meter

Mijn reis vervolgde zich door dat ik in aanraking kwam met basketbal. Gezegend met een mooie lengte van 2 meter was dat een mooie bijkomstigheid. Maar er was meer voor nodig om te basketballen. Je eigen krachten en talenten inzetten, kennis van het spel en je doet het niet alleen maar met elkaar kortom een teamspel van rollen, kwaliteiten en communicatie. 

Mijn passie voor basketbal is tot op de dag van vandaag nooit meer weggegaan. Omgaan met successen en nederlagen, omgaan met blessures, het motiveren van jezelf als het tegen zit, het stimuleren van je teamgenoten, leiderschap en heel veel plezier. Dat is mijn reis van hoofd naar hart geweest. Sterke kanten inzetten (toen echt nog onbewust). Immers je gaat investeren in je teamgenoten, als ik weet hoe op mijn teamgenoten kan afstemmen en zij op mij krijg je een beter resultaat en een mooie teamspirit.  Leiderschap nemen en blijven volhouden tot het laatste fluitsignaal heeft geklonken. 

De processen die ik in meer dan 40 jaar basketbal ervaring als speler, trainer en coach heb opgedaan is ongelofelijk divers en ben er eeuwig dankbaar voor dat ik dit heb mogen ervaren.  Wat is het mooi deze ervaringen mee te nemen in je coach/trainer processen. Deze ervaringen heb ik omgezet in een ‘’Ik sta op” coaching/training traject. Van burn-out tot persoonlijke ontwikkeling zit in dit traject.

Over Alius | Alius Coaching & Training

Ik wil voor jou degene zijn die ik zelf nodig had!

Hoe kan het zo lopen op je werk, in je carrière, privé, in de sport noem het maar op. Je neemt jezelf steeds mee. Een keuze maken? Doorpakken of nog even wachten? Om een beslissing te nemen hoe groot of klein die ook is het verhelderend dat een coach mee kan kijken. Als coach breng ik in kaart waar jouw knelpunten zitten maar vooral ook waar je sterke kanten zitten. Sterke kanten is een route kaart om bij jezelf thuis te komen en je werkelijk vrij te voelen. 

 Binnen Alius Coaching & Training geloof ik in de unieke krachten van jou als persoonlijkheid. In jezelf krachten, talenten herkennen en benutten. Velen raken deze krachten kwijt in een bepaald deel van je leven, door minder positieve ervaringen en mogelijk wat je als kind hebt aan hebt geleerd. Deze krachten zien, benutten geven vrijheid van handelen. Ik wil voor jou degene zijn die ik zelf nodig had.

Zullen we eens vrijblijvend kennismaken?

Wil jij weten of ik je kan helpen? Observeer en reflecteer, gun je die vrijheid!

 
Button