0629242680

Op weg naar vitaliteit & balans!

Wil jij beter voor jezelf zorgen en meer grip krijgen op je werk en/of energiebalans?
Ontdek je talenten en ontwikkel je sterke kanten!

Op welk vlak kan jij mijn ondersteuning gebruiken?

Image Loopbaancoaching
Loopbaancoaching

Wil jij een baan waarin je werkplezier, je sterke kanten en passie wilt ervaren? Ontdek dit met loopbaancoaching: investeren in jezelf en je toekomst.

Lees meer
Image Life & Burn-out coaching
Life & Burn-out coaching

Heb jij het gevoel dat er meer in jouw leven zit dan je er nu uithaalt? Heb jij het gevoel van je de controle over je eigen leven kwijt raakt?  

Lees meer
Image Teamcoaching
Teamcoaching

Gaat jouw team de uitdaging aan met teamcoaching? Samen ontdekken wat gedrag, persoonlijkhheid, visie en bevlogenheid doet in je team.

Lees meer

Ik wil voor jou degene zijn die ik vroeger zelf nodig had!

Geloven in de kracht van de sterke kanten. Elk mens heeft sterke kanten! De wereld van sterke kanten geven richting aan je leven. Het kan een kompas voor je zijn en je helpen om prioriteiten te stellen.

Sterke kanten gaan het floreren van mensen vergroten. Het draait om: Wat is je kracht! Inzicht en werken met sterke kanten hebben invloed op je denken, voelen en doen!

Velen raken deze krachten kwijt in een bepaald deel van je leven, door minder positieve ervaringen en mogelijk wat je als kind hebt aan hebt geleerd. Deze krachten zien, benutten geven vrijheid van handelen. Ik wil voor jou degene zijn die ik zelf nodig had.

Klik hier en lees mijn verhaal

Grip op jezelf?!Maak jezelf vrij met  Coaching en Training met Alius Coaching & Training

Ervaringen van coachees met Alius Coaching

Het eerste gesprek met Willem was voor mij direct de bevestiging dat hij mij zou kunnen helpen om weer op de juiste weg te komen. Om echt vrij te kunnen spreken was het voor mij een voordeel dat wij Fries konden praten. Hij kon zich goed verplaatsen in de persoon die ik ben en had al door hoe ik in elkaar zat na het eerste gesprek. Tijdens de sessies die altijd in het bos waren liet hij me met simpele oefeningen/opdrachten zien hoe ik ben. Door deze coaching en herhaling kreeg ik meer inzicht in mij als persoon. De ervaringen nam ik mee in mijn dagelijkse activiteiten en waardoor ik blij ben dat ik een coaching bij Willem heb gevolgd.
Anoniem
Ik heb de coaching van Willem als erg prettig ervaren. Willem neemt de tijd om goed naar je te luisteren. Hij is betrokken en durft ook tegengas te geven en je op die manier anders naar dingen te laten kijken. Ik voelde mij op mijn gemak bij hem. Het al wandelend in de natuur met elkaar in gesprek zijn en het doen van oefeningen geeft inzicht, maakt je bewust van bepaalde denk- en gedragspatronen en geeft concrete handvatten om er zelf verder mee aan de slag te gaan. Bedankt Willem!
Janette
Na de grip mentaal en lichamelijk volledig kwijt te zijn geraakt op de werkvloer was ik zoekende naar de juiste weg voor hulp. Via mijn werkgever werd tijdens mijn burn-out de connectie met Alius Coaching gelegd. Willem wist me tijdens de intake met IK STA OP traject gelijk te prikkelen. De sessies werden in het bos uitgevoerd wat mij goed beviel en het speelser maakte. We ondergingen goede conversaties waar ik me bij hem op mijn gemak en veilig voelde. Door de sessies ben ik me veel bewuster geworden hoe IK in het leven sta. Belangrijk is eerst mijn eigen tank vol te gooien, voordat ik een ander een helpende hand kan toereiken. Daar denk ik vaak aan en maak op die manier ook betere keuzes (IK STA OP) door meer ME-time om te ontspannen. Het fijne aan Willem is dat hij buiten afspraken om ook bereikbaar is voor een luisterend oor en feedback. Door oefeningen kan ik zaken op de werkvloer beter regisseren en rust in mijn lijf en hoofd houden. De coaching heeft me bewuster en zelfverzekerder gemaakt. En dat IK er mag zijn!  
Wendy
Verloren in de vragen wie ben ik, wat wil ik, waar kan ik de rest van mijn leven voldoening uit halen (zingeving) wat kan ik en hoe ga ik daar komen. Tegengehouden door beperkende gedachten en letterlijk op een crossroad in mijn leven.En toen kwam jij op mijn pad, het had zo moeten zijn. Jij zag mij iets wat in de dagelijkse hectiek vaak vergeten wordt. Ik had mijn zinnen gezet op de loopbaancoaching echter jij keek verder dan dat. Wij starten met je eigen “IK”, gaf je aan en dat maakte dat mijn proces zoveel meer gebracht heeft dan de nieuwe uitdaging waar ik inmiddels mee begonnen benJe hebt oog voor de mens , je beperkt je niet tot de hulpvraag waar iemand mee binnen komt, je hebt een hoog empatisch en analytisch vermogen en denkt graag outside the box. Je neemt de tijd en geeft de ruimte. Bij jou heb ik me veilig en vertrouwd gevoeld. Je bent een warm en liefdevol persoon. Ik zal terugkijken met veel dankbaarheid en respect. Bedankt Willem.
Ciska
Ieder mens verdient in zijn leven een coach als Willem. Al tijdens de intake had ik door dat hij mij ging helpen. Hij heeft mij geweldig begeleidt in het laatste stuk van een burn-out periode. Door zijn coaching in assertiviteit, grenzen aangeven en lifestyle sta ik weer met veel plezier en zelfvertrouwen voor de klas. En dat niet alleen, ik omarm het leven weer en ben een leukere moeder, vrouw, vriendin, dochter, zus etc. Ik heb de regie in mijn leven terug en die laat ik nooit meer gaan!
Alie van der Bij
Ik heb de assertiviteitstraining positief ervaren. Na de eerste les zag ik al meer assertiviteit in mijn gedrag. De assertiviteit heeft een positieve draai aan mijn leven gegeven en een boost in mijn zelfverzekerdheid.
Henk Labordus
Het coaching traject met Willem is voor mij waardevol geweest. Tijdens de coaching momenten heb ik volop vertrouwen ervaren waardoor er een open en relaxte sfeer ontstond waarin ik kritisch naar mezelf heb kunnen kijken. Door goede gesprekken en rake vragen heb ik nieuwe inzichten gekregen in mijn eigen handelen en de invloed die ik daar zelf op heb. Door me bewust te zijn van deze patronen kan ik andere keuzes maken…
Pieter Miedema
Willem is een prettige coach, een goed luisterende, sterk analyserende vriendelijke en empathische man, die de dingen wel durft te benoemen. Ik kwam met Willem in contact tijdens een burn-out. De coachingssessies die in de vorm van wandelsessies werden vormgegeven hebben in belangrijke mate bijgedragen aan mijn herstel en hebben mij meer inzicht gegeven in mij zelf en in mijn potentiële valkuilen. Vijf van de vijf sterren!
Wim Havenstein

Actueel in de agenda

Zullen we eens vrijblijvend kennismaken?

Wil jij weten of ik je kan helpen? Observeer en reflecteer, gun je die vrijheid!

Alius Coaching werkt voor onderstaande organisaties:

Zuid-oost-zorg
T-hummelhus
Thialf
Ggd-groningen
Gemeente-midden-groningen
Btr-trainingen
Astron
Tinten
Ssprong
Sportbedrijf drachten
Rode kruis
Palludara
Noorderbreedte
Leenstra
Lauwers
Herbergier
Friese poort
Farm residence
Dit is werk
De korenschoof
Boorsma
 
Button