0629242680

Op weg naar vitaliteit & balans!

Wil jij beter voor jezelf zorgen en meer grip krijgen op je werk en/of energiebalans?
Ontdek je talenten en ontwikkel je sterke kanten!

Op welk vlak kan jij mijn ondersteuning gebruiken?

Afbeelding Loopbaancoaching
Loopbaancoaching

Wil jij een baan waarin je werkplezier, je sterke kanten en passie wilt ervaren? Ontdek dit met loopbaancoaching: investeren in jezelf en je toekomst.

Lees meer
Afbeelding Teamcoaching
Teamcoaching

Gaat jouw team de uitdaging aan met teamcoaching? Samen ontdekken wat gedrag, persoonlijkhheid, visie en bevlogenheid doet in je team.

Lees meer

Ik wil voor jou degene zijn die ik vroeger zelf nodig had!

Geloven in de kracht van de sterke kanten. Elk mens heeft sterke kanten! De wereld van sterke kanten geven richting aan je leven. Het kan een kompas voor je zijn en je helpen om prioriteiten te stellen.

Sterke kanten gaan het floreren van mensen vergroten. Het draait om: Wat is je kracht! Inzicht en werken met sterke kanten hebben invloed op je denken, voelen en doen!

Velen raken deze krachten kwijt in een bepaald deel van je leven, door minder positieve ervaringen en mogelijk wat je als kind hebt aan hebt geleerd. Deze krachten zien, benutten geven vrijheid van handelen. Ik wil voor jou degene zijn die ik zelf nodig had.

Klik hier en lees mijn verhaal

Grip op jezelf?!Maak jezelf vrij met  Coaching en Training met Alius Coaching & Training

Ervaringen van coachees met Alius Coaching

Willem is een prettige coach, een goed luisterende, sterk analyserende vriendelijke en empathische man, die de dingen wel durft te benoemen. Ik kwam met Willem in contact tijdens een burn-out. De coachingssessies die in de vorm van wandelsessies werden vormgegeven hebben in belangrijke mate bijgedragen aan mijn herstel en hebben mij meer inzicht gegeven in mij zelf en in mijn potentiële valkuilen. Vijf van de vijf sterren!
Wim Havenstein
Het coaching traject met Willem is voor mij waardevol geweest. Tijdens de coaching momenten heb ik volop vertrouwen ervaren waardoor er een open en relaxte sfeer ontstond waarin ik kritisch naar mezelf heb kunnen kijken. Door goede gesprekken en rake vragen heb ik nieuwe inzichten gekregen in mijn eigen handelen en de invloed die ik daar zelf op heb. Door me bewust te zijn van deze patronen kan ik andere keuzes maken…
Pieter Miedema
Ik heb de assertiviteitstraining positief ervaren. Na de eerste les zag ik al meer assertiviteit in mijn gedrag. De assertiviteit heeft een positieve draai aan mijn leven gegeven en een boost in mijn zelfverzekerdheid.
Henk Labordus

Actueel in de agenda

6
okt

Workshop: Learn and Love about Enneatypes. Je persoonlijk ontdekking met het Enneagram

Workshop Enneagram Learn and Love about Enneatypes. Ontdek hoe je je kunt ontwikkelen met het Enneagram. Bewuster worden waar je aandacht naar toegaat, wat je sterke kanten zijn en waar je groeikansen liggen.   Aanvang: 19.30 - 22.00 uur ;  Kosten: 12,50 Schrijf je in via www.aliuscoaching.nl met de mededeling: workshop Enneagram 
Lees meer
22
okt

Retreat 'EMBRACE YOUR CHI'

Deze dag-rereat op zaterdag 22 oktober , op een leuke inspirerende locatie te Allaardsoog, met als thema 'EMBRACE YOUR CHI 'staat in het teken van het behouden en optimaliseren van jouw persoonlijke energie en het vergroten je zelfbewustzijn.
Lees meer

Zullen we eens vrijblijvend kennismaken?

Wil jij weten of ik je kan helpen? Observeer en reflecteer, gun je die vrijheid!

Alius Coaching werkt voor onderstaande organisaties:

Astron
Tinten
Ssprong
Sportbedrijf drachten
Rode kruis
Palludara
Noorderbreedte
Leenstra
Lauwers
Herbergier
Friese poort
Farm residence
Dit is werk
De korenschoof
Boorsma
 
Button